Wat zoek je in de Digitale Collectie Zeeland?

Bestellen

De afbeeldingen waarbij het winkelwagensymbool staat zijn als afdruk te bestellen. Afbeeldingen waarvan de ZB de rechten niet bezit zijn soms bij de rechthebbende te bestellen.

Afbeeldingen zijn alleen te bestellen voor privĂ©gebruik. Voor het gebruik in publicaties, tentoonstellingen of internet kan je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Als je meer beelden wil bestellen kan je het scherm afsluiten en nog een beeld toevoegen. De webwinkel onthoudt jouw bestelling.

Helpen

Je kan ons helpen door ontbrekende gegevens, verbeteringen te melden. Dat doe je door onderaan de afbeelding een reactie te plaatsen. Zoeken op vraagteken doe je door deze tekens in te typen: *\?*

Kwaliteit afbeeldingen

De kwaliteit van de originele afbeeldingen is zeer wisselend. Het origineel kan een prachtige grote scherpe fotoafdruk zijn maar ook een onscherp klein kiekje. Als de originele afbeelding vierkant is zal de afdruk meestal ook vierkant worden, bijvoorbeeld 20x30 cm wordt dan 20x20 cm.

Je kan alleen afbeeldingen bestellen voor privĂ© gebruik. Voor het gebruik in publicaties, tentoonstellingen of internet kan je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Kwaliteit beschrijvingen

We streven naar zo volledig mogelijke en juiste beschrijving. We houden ons aanbevolen voor verbeteringen en aanvullingen. Als bij de datum "ca." is ingevuld is dit geschat.

Openbaar maken

Het is niet toegestaan (delen van) deze beeldbank te verveelvoudigen of openbaar te maken. Voor het gebruik van afbeeldingen uit Beeldbank Zeeland voor publicaties, tentoonstellingen kan je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. ZB Bibliotheek van Zeeland behoudt zich het databankenrecht, bedoeld in artikel 2, eerste lid van de Databankenwet (Stb. 1999, 303) uitdrukkelijk voor, voor zover deze wet niet anders bepaalt.

Printen

Voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik is het toegestaan prints te maken van de afbeeldingen in lage resolutie. Voor iedere andere vorm van gebruik moet toestemming worden gevraagd aan Beeldbank Zeeland van de ZB.

Publicaties

Voor het gebruik van afbeeldingen uit Beeldbank Zeeland voor publicaties of tentoonstellingen kan je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Rechten

De rechten op afbeeldingen in de Beeldbank Zeeland liggen of bij de ZB of bij derden. Er zijn ook afbeeldingen opgenomen waarvan de auteursrechthebbende niet bekend is. De ZB doet haar uiterste best om te achterhalen waar eventuele rechthebbenden te vinden zijn.

Mocht je informatie hebben over auteursrechthebbenden die niet of niet correct zijn vermeld, dan verzoeken wij je vriendelijk contact op te nemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..